FOTO ALBUM
MAAND 11
7 april t/m 6 mei 2004

Kijk, ik kan staan!

Oefening baart kunst!
Op 13 april staat Mira voor het eerst in de box (links) en anderhalve week later staat ze uitbundig met n hand los te zwaaien en om zich heen te kijken (rechts). Ze kan nu ook veilig terug op de grond komen, zonder haar evenwicht te verliezen.

Makkie, hoor!

Dit vind ik echt geweldig!

Zogauw baby's uit zichzelf kunnen gaan zitten mogen ze mee op de fiets, zo luidt de officile regel. Daar hebben wij ons netjes aan gehouden. Nu is Mira's rug sterk genoeg om tegen hobbels etc. te kunnen. Het wordt nu pas ook zonniger weer. Mira geniet met volle teugen van elk fietstochtje, ze zwaait naar voorbijgangers, kraait en zingt, en beweegt enthousiast heen en weer.

Nou kan ik eindelijk ook eens picknicken in het park!

zo kruip je er op...

Op een dag ontdekt Mira een nieuw spelletje met het voetenbankje, en vanaf dat moment wordt het haar gymtoestel, waar ze dagelijks aan alle kanten overheen kruipt en vanaf rolt. Bij Villa Happ pakte Mira een knuffeleendje en liet het niet meer los. Nu kwaakt ze tegen het eendje en zoekt ze hem als wij beginnen te kwaken.

en zo kruip je er af...
Vandaag ben ik de koningin!

Op Koninginnedag trekken we zoveel mogelijk oranje kleren aan en kopen wat speelgoed op de rommeltjesmarkt in de wijk. De opeenvolgende nachten zijn zwaar. Mira is verkouden en kan met geen mogelijkheid slapen, en na n hoektandje breken nu ook haar twee voortanden door. Gelukkig is het leed gauw geleden, en is Mira weer in opperbeste stemming als Inge en Annemarie op 4 en 5 mei komen logeren. Ze spelen de hele dag met Mira en maken haar flink aan het lachen. Mira is nu 11 maanden oud!

Wiew, ng een keer!