FOTO ALBUM
MAAND 12
7 mei t/m 6 juni 2004

Ik kruip overal heen!

Mira gaat graag op ontdekkingsreis. Er is zoveel te zien. Alle spulletjes in de afwasmachine zijn bijzonder interessant. In korte tijd leert ze veel. Ze begrijpt meer wat we zeggen en voert eenvoudige opdrachten uit. Als ze "Niet doen!" hoort stopt ze, kijkt dan naar ons gezicht, trekt een pruillipje en tovert met een beteuterd gezicht dikke tranen op haar wangen.

Even papa helpen met de vaat

Wat liggen daar voor leuke spulletjes op tafel?

Ze kan zich nu overal aan optrekken en wil alles onder handbereik pakken. De spullen op de vensterbank staan nu nog veilig, maar het zal niet lang meer duren of ze kan er bij. Soms wordt ze een dagje bij vrienden gebracht, en brengt daar dan de dag vrolijk en lief door. Ze wordt door iedereen als makkelijk ervaren.

Die plantjes zou ik ook wel aan willen raken!

Ik kan best nog wel rustig liggen, hoor!

We kopen luierbroekjes omdat Mira niet meer wil liggen tijdens het verschonen. Maar bij ieder ander die haar verschoont blijft ze languit liggen. Mira wil nu zelf haar tanden poetsen, en vooral die lekkere tandpasta wegsabbelen. Haar eerste verjaardag werd uitbundig gevierd! Nu is ze baby-af en breekt de dreumes-tijd aan.

Mjammie, lekkere tandpasta!
1 jaar!