FOTO ALBUM
MAAND 19
7 december 2004 t/m 6 januari 2005

Poesje, poesje...!

Op een winteravond loopt er een jong zwart poesje naar binnen. We kijken in het kattebelletje, en ontdekken dat de poes MIRA heet! Ze woont bij ons in de buurt. Enkele dagen later komt haar broertje even bij ons op bezoek.

Kleine poes op avontuur
Baby, wil je ook een flesje?

Mira begint een echt poppenmoedertje te worden. Ze sjouwt ermee door de kamer, en geeft ze volop kusjes en knuffels. Soms moeten ze ineens allemaal een flesje, en soms moeten ze sokjes aan.

Sokjes aandoen...
Samen met Annneloes stappen

Met kerst zaten we in een huisje in Drenthe, samen met de familie van papa. Daar speelde Mira met Anneloes en Martijn. Tijdens het kerstdiner werd ze lekker bezig gehouden door Martijn, die grapjes met haar maakte.

Hé Tijn, jij bent grappig!
Teddy May en Mira

In de kerstvakantie zijn Teddy May en Mira naar de kinderboerderij geweest. Daar heeft Mira de cavia's mogen aaien. Ze heeft ook ganzen, schapen, geiten, kippen, duiven, pauwen en een ezeltje gezien.

Er zijn hier wel leuke dieren, hoor!
Papa, schenk nog eens een glaasje champagne in!

Met nieuwjaar werd Mira niet wakker van al het knallen, en ook daarna sliep ze gewoon door. De volgende dag hebben we oliebollen gegeten en kinderchampagne gedronken. Mira kan al heel goed proosten!

Proost! Veel geluk in het nieuwe jaar!
Beetje verf hier, beetje verf daar...

Als we gaan schilderen plakken we kranten en een stuk papier op de grond, en dan zetten we allemaal schoteltjes met verf neer. Mira is dan vol aandacht bezig en maakt de mooiste schilderijen.

© Mira Miró, 02/01/2005