FOTO ALBUM
MAAND 20
7 januari t/m 6 februari 2005

Sop op mijn handen!

Mira gaat al een tijdje in het grote bad. Daar kan ze spetteren en languit op haar buik heen en weer glijden. Soms blaast papa bellen, dan wil ze het liefst nog heel veel langer in bad blijven.

Mira blazen...
Draai nog eens een rondje, papa!

Buiten voor de deur ligt gras, waar Mira graag op heen en weer loopt. Er staan ook veel speeltoestellen die allemaal ontdekt moeten worden.
Mira krijgt voor het eerst een staartje in. Ze vindt het helemaal geweldig. Ze kijkt trots in de spiegel en wijst iedereen op haar staartje.

Staartje... mooi!
Teke... teke...

"Teke... teke", roept Mira als ze wil tekenen. Ze mag op allerlei afvalpapier tekenen. Op het kinderdagverblijf gaat ze vaak met klei en verf aan de slag.

En nou ga ik dit blaadje groen schilderen!
Een strandje in Volendam

Op een zonnig dagje rijden we naar Volendam. Daar loopt Mira naar alle winkeltjes en kijkt haar ogen uit. Samen met papa kijkt ze naar de Zuiderzee.

Ei!
Carnaval is leuk!

Op het kinderdagverblijf werd Carnaval gevierd. Mira kreeg haar Pietenpakje aan, en speelde de hele dag een vrolijke Piet.

Vanaf september kwam er bij Mira een woorden-explosie op gang.
Het eerste woordje dat Mira ooit sprak was "papa".
Vanaf toen schreven we alle woordjes op.
Nu, met 20 maanden, kan Mira met ongeveer 175 woorden duidelijk maken wat ze bedoelt. Er wordt beweerd dat ouders veel meer woorden verstaan dan buitenstaanders. Misschien kennen wij dus al 175 woordjes!