FOTO ALBUM
MAAND 30
7 november t/m 6 december 2005

Konijntje, ben je thuis?
Met deze stok kan ik lopen

We maken een frisse herfstwandeling door het bos waar we van de zomer met Mira zijn geweest. Ze herkent de plek waar ze toen een konijntje ontdekte, en begint er meteen over te babbelen. "Mama, hier konijntje, hè?" En ja hoor, daar is het konijntje weer! We verwonderen ons over haar geheugen.

Geitjes! Daar kom ik al!
Wel koud, zo'n huifkartocht

We gaan een lang weekendje weg. "Vakansie!", roept Mira uitgelaten als we bij ons huisje aankomen. Ze heeft er heel veel zin in en huppelt de receptie binnen. We zitten midden in de natuur, met konijntjes, vogeltjes, eekhoorntjes en geitjes. We maken een huifkartocht, en Mira babbelt honderduit. "Heb jij koude handen? Ook handschoenen? Ik heb ook handschoenen aan. Paard heeft het koud, moet dekentje." In het zwemparadijs laat Mira zien dat ze het liefste 100 keer kopje onder durft te springen vanaf de kant.

Oma, mag ik verven?
Oma verft gezellig mee

Opa en oma komen oppassen, en Mira mag verven. Lekker op de grond, op een rol behangpapier en oude kranten. Ze heeft een nieuw verfschort van oma gekregen. Samen maken ze een heel groot schilderij.

Stappe...
Stappe...

In Hengelo vieren we Pim's verjaardag, en Mira vermaakt zich met de jongleerringen van Inge.

Pietje heeft de cadeautjes verstopt in de boom
Allemaal cadeautjes voor mij!

Op zondagochtend voor Sinterklaas verstoppen we vijf pakjes in de huiskamer. Mira zoekt de pakjes, maakt er steeds eentje open, en begint er dan meteen mee te spelen. 's Middags doen we surprises met oma en opa Jantje, tante Winifred en Ome Ad, en natuurlijk Pim, Annemarie en Inge.

Dokterskoffertje
Zelf uitpakken is leuk!
Wat zit er in dit pakje?

Al weken maakt Mira nepspuiten van duplo en wil ze ons verzorgen. Tijd voor een dokterskoffertje. Ook bakt Mira taartjes van lego, en krijgt daarom 'echte' taartjes. Aan het einde van het Sinterklaasfeest is Mira ziek, ze lust zelfs geen pepernootjes meer. Ze krijgt het RS-virus, waar ze anderhalve week mee zoet is.